Vi vill vara en lätttillgänglig verksamhet med god service, gott bemötande och har en ambition att erbjuda en stor flexibilitet kring tider för att anpassa oss till kundens många gånger pressade schema. Vi erbjuder enskild terapi, parterapi/familjerådgivning samt famiiljeterapi/familjebehandling.

Andersson terapi & familjerådgivning har som mål att erbjuda kvalitativ terapi och parterapi/familjerådgivning. Ett led i detta är att ha välutbildade terapeuter samt kontinuerlig handledning. Andersson terapi & familjerådgivning AB är ett företag som har patient och ansvarsförsäkring och terapeuterna fortbildar sig och blir handledda regelbundet. Merparten av alla som arbetar hos oss är legitimerade psykoterapeuter och/eller har lång och gedigen erfarenhet i yrket.

Historik

Under augusti 2020 startades Andersson samtalsterapi & familjerådgivning som enskild firma. Den enskilda firman drevs då i ganska liten regi. Efter en period på 2 år valde grundaren David Andersson att 2022 ändra bolagsform och satsa mer på verksamheten.

I april 2022 startades så Andersson terapi & familjerådgivning AB. I augusti 2022 öppnas verksamheten i egna lokaler i Arninge Täby. Under augusti månad 2022 ansöks om att få de första upphandlingarna för familjerådgivning via kommuner. Idagsläget har företaget upphandlade avtal för familjerådgivning med dessa kommuner:

-Vallentuna kommun

– Järfälla kommun.

-Sollentuna Kommun

-Upplands Väsby kommun

-Danderyds kommun

-Täby kommun

-Stockholms stad

Företagets ambition är att ha avtal med alla kommuner i närområdet från lokalen som ligger i Arninge Täby.

Från och med 1 september 2023 finns vi även på ny adress i vasastaden, Stockholm. Detta i samarbete med terapihuset. se kontakt för mer info