Historik

Under augusti 2020 startades Andersson samtalsterapi & familjerådgivning som enskild firma. Den enskilda firman drevs då i ganska liten regi. Efter en period på 2 år valde grundaren David Andersson att 2022 ändra bolagsform och satsa mer på verksamheten.

I april 2022 startades så Andersson terapi & familjerådgivning AB. I augusti 2022 öppnas verksamheten i egna lokaler i Arninge Täby. Under augusti månad 2022 ansöks om att få de första upphandlingarna för familjerådgivning via kommuner. Idagsläget har företaget upphandlade avtal för familjerådgivning med dessa kommuner: ….. Företagets ambition är att ha avtal med alla kommuner i närområdet från lokalen som ligger i Arninge Täby.

Verksamhetsbeskrivning

Vårt målsättning är att ha en lätttillgänglig verksamhet med god service, gott bemötande samt att kunna erbjuda flexibla tider som passar kunden. Vi erbjuder enskild terapi, parterapi/familjerådgivning samt famiiljeterapi/familjebehandling.

Andersson terapi & familjerådgivning har som mål att erbjuda kvalitativ terapi och parterapi/familjerådgivning. Ett led i detta är att ha välutbildade terapeuter samt kontinuerlig handledning

Andersson terapi & familjerådgivning AB är ett företag har patient och ansvarsförsäkring och terapeuterna fortbildar sig och blir handledda regelbundet